DUO rolgordijnen

Bent u op zoek naar geschikte DUO rolgordijnen? Bij Van Dinther Woninginrichting vindt u altijd de best passende DUO rolgordijnen!

Vorm-VanDinther
DUO rolgordijnen

Geschikt voor elke ruimte

Bij Van Dinther Woninginrichting in ’s-Hertogenbosch vindt u DUO rolgordijnen. Deze rolgordijnen passen perfect in elke ruimte. Van de keuken tot de badkamer en van de serre tot de slaapkamer. In ons ruime assortiment vindt u altijd een passende oplossing voor uw woning. Kom langs in onze showroom en ervaar het gemak en de uitstraling van onze collectie. Onze experts voorzien u graag van een passend advies.

Vierkant-vorm-VanDinther
DUO rolgordijnen

De trend van dit moment

DUO rolgordijnen zijn de trend van dit moment. De gordijnen bestaan uit twee soorten stof waarbij de helft licht doorgeeft en de andere helft een verduisterende werking heeft. Zo speelt u met licht, stijl en sfeer. Deze gordijnen creëren een sfeervolle uitstraling in elke ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom, de koffie staat klaar!

U kunt bij ons terecht op afspraak van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

advies Op MAAT

Interieuradvies op maat

Wilt u passend en persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch! Samen met u vinden onze vakmensen een passende en creatieve oplossing voor al uw vragen op interieurgebied. De koffie staat klaar! 

Wilt u liever dat we bij u langskomen voor vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk! Wanneer we bij u thuis zijn kunnen we ter plekke metingen verrichten en u adviseren.

Contactformulier

Wanneer komt u langs in onze showroom?

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.