DUO rolgordijnen

Bent u op zoek naar geschikte DUO rolgordijnen voor uw ramen? Uw gewenste raambekleding vindt u bij Van Dinther Woninginrichting.

Vorm-VanDinther
DUO rolgordijnen

Geschikt voor elke ruimte

Bij Van Dinther Woninginrichting in ’s-Hertogenbosch vindt u DUO rolgordijnen die geschikt zijn voor elke ruimte. Van de keuken tot de badkamer en van de serre tot de slaapkamer. In ons ruime assortiment vindt u altijd een passende oplossing voor uw woning. Kom langs in onze showroom en ervaar het gemak en de uitstraling van onze collectie. Onze experts voorzien u graag van een passend advies.

Vierkant-vorm-VanDinther
DUO rolgordijnen

De trend van dit moment

DUO rolgordijnen zijn de trend van dit moment. De gordijnen bestaan uit twee soorten stof waarbij de helft licht doorgeeft en de andere helft een verduisterende werking heeft. Zo speelt u met licht, stijl en sfeer. Deze gordijnen creëren een sfeervolle uitstraling in elke ruimte.

Op MAAT

Interieuradvies op maat

Wilt u passend en persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch! Samen met u vinden onze vakmensen een passende en creatieve oplossing voor al uw vragen op interieurgebied. De koffie staat klaar! 

Wilt u liever dat we bij u langskomen voor vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk! Wanneer we bij u thuis zijn kunnen we ter plekke metingen verrichten en u adviseren.

Contactformulier

Een afspraak maken?

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.