Gordijnen

Bij Van Dinther Woninginrichting hebben we een ruim assortiment aan gordijnen. Onze gordijnen worden altijd op maat gemaakt, zo is er altijd een gordijn die past bij uw ramen. 

Vorm-VanDinther
Gordijnen

Uitgebreide mogelijkheden

Bij Van Dinther Woninginrichting hebben we uitgebreide mogelijkheden aan gordijnen. Bent u op zoek naar passende gordijnen voor uw woning of kantoor? Zoek dan niet verder! In onze showroom in ’s-Hertogenbosch vertellen we u alles over de mogelijkheden, kom dus snel eens bij ons langs. We nemen graag de tijd voor u en voorzien u van een passend en professioneel advies. Als u bij ons de deur uitloopt weet u precies waar u aan toe bent en welke gordijnen het beste bij u passen!

Vierkant-vorm-VanDinther
Gordijnen

Privacy, lichtinval en sfeer

Bij Van Dinther Woninginrichting vindt u altijd de beste opties voor elk budget. Dat geldt ook voor onze gordijnen. Wegens de ruime mogelijkheden in ons assortiment vindt u altijd een geschikte optie voor uw raambekleding.

U kunt bij ons terecht op afspraak van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

advies Op MAAT

Interieuradvies op maat

Wilt u passend en persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch! Samen met u vinden onze vakmensen een passende en creatieve oplossing voor al uw vragen op interieurgebied. De koffie staat klaar! 

Wilt u liever dat we bij u langskomen voor vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk! Wanneer we bij u thuis zijn kunnen we ter plekke metingen verrichten en u adviseren.

Contactformulier

Wanneer komt u langs in onze showroom?

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.
I.v.m. vakantie zijn wij helaas gesloten tot 28 augustus