Houten jaloezieën

Van Dinther Woninginrichting heeft een uitgebreide collectie houten jaloezieën.

Vorm-VanDinther
Houten jaloezieën

Sfeervolle raambekleding

Houten jaloezieën zijn een sfeervolle invulling als raamdecoratie. Daarnaast zorgt deze raambekleding ook voor zonwering en de nodige privacy. Van Dinther Woninginrichting heeft een uitgebreide collectie houten jaloezieën. Benieuwd naar de keuzes? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in ’s-Hertogenbosch. Wij voorzien u graag van passend en professioneel advies.

Vierkant-vorm-VanDinther
Houten jaloezieën

Voor elk budget

Bij Van Dinther Woninginrichting vindt u altijd de beste opties binnen uw budget. Dat geldt ook voor onze houten jaloezieën. Wegens de ruime mogelijkheden in ons assortiment vindt u altijd een geschikte optie voor uw raambekleding.

Op MAAT

Interieuradvies op maat

Wilt u passend en persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch! Samen met u vinden onze vakmensen een passende en creatieve oplossing voor al uw vragen op interieurgebied. De koffie staat klaar! 

Wilt u liever dat we bij u langskomen voor vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk! Wanneer we bij u thuis zijn kunnen we ter plekke metingen verrichten en u adviseren.

Contactformulier

Een afspraak maken?

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.