Over Ons

Bij Van Dinther Woninginrichting vindt u alles voor een stijlvolle inrichting van uw woning, bedrijfspand of kantoor

Vorm-VanDinther
Over ons

kwaliteit en service

Van Dinther Woninginrichting is al jaren een begrip op het gebied van woninginrichting voor woningen, kantoren of bedrijfspanden. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel en wij werken daarom uitsluitend met bekende merken. Dankzij de ruime keuze in merken, kleuren en kwaliteiten van de materialen staan we garant voor het beste eindresultaat. Bij Van Dinther Woninginrichting vindt u alles voor een stijlvolle inrichting van uw woning, bedrijfspand of kantoor: vloeren, raamdecoratie, zonwering en wand- en plafondafwerking.

U bent van harte welkom in onze showroom in ’s-Hertogenbosch, waar een deskundig team klaar staat om u persoonlijk te adviseren.

Vierkant-vorm-VanDinther
VanDinther-busje
Over ons

Wij werken o.a. met deze merken samen!

GELASTA-LOGO
balterio-logo
Parador-logo
Logo-Bodiax
Op MAAT

Interieuradvies op maat

Wilt u passend en persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch! Samen met u vinden onze vakmensen een passende en creatieve oplossing voor al uw vragen op interieurgebied. De koffie staat klaar! 

Wilt u liever dat we bij u langskomen voor vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk! Wanneer we bij u thuis zijn kunnen we ter plekke metingen verrichten en u adviseren.

Contactformulier

Een afspraak maken?

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.