PVC vloer in Den Bosch

Vorm-VanDinther
PVC vloer in Den Bosch

Bent u op zoek naar een PVC vloer in Den Bosch en omstreken? Dan bent u bij Van Dinther Woninginrichting aan het juiste adres. PVC vloeren zijn tegenwoordig erg populair en passen bij ieder interieur. Deze sterke vloeren zijn bovendien erg duurzaam en zijn tegenwoordig door de toplaag bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer.

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

Er zijn veel redenen te benoemen om te kiezen voor een PVC vloer in uw huis. Eén van deze redenen is dat PVC vloeren goed tegen vocht kunnen doordat ze voornamelijk van kunststof gemaakt zijn. Deze eigenschap zorgt ervoor dat ook uw badkamer en keuken van een PVC vloer voorzien kunnen worden. Daarnaast zijn de dessins van PVC vloeren tegenwoordig zo realistisch dat de vloer net zoals echt hout een warme uitstraling aan uw huis geeft. Door het sterke en slijtvaste karakter is de PVC vloer zeer geschikt voor huishoudens met kinderen of huisdieren.

Het leggen van een PVC vloer

Voor het leggen van een PVC vloer zijn er verschillende mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit click PVC vloeren of een verlijmde PVC vloer, welke soort voor uw huis geschikt is, is afhankelijk van uw ondervloer. Onze specialisten adviseren u hier graag over. Daarnaast zijn er ook verschillende legpatronen waar u uit kunt kiezen. Denk hierbij aan het visgraatpatroon, de parketlook en de Hongaarse of Weense punt.

Bent u geadviseerd om voor een verlijmde PVC vloer te kiezen en wilt u deze zelf leggen? Houd dan rekening met het volgende: wanneer de vloer verlijmd moet worden, is het zaak dat de ondergrond geëgaliseerd wordt waarna de vloer met een lijmlaag gelegd kan worden. Zorg ervoor dat eventuele kleine luchtbelletjes verwijderd worden door de vloer na het leggen te walsen. Zo zorgt u ervoor dat de lijm goed aan de PVC vloer kan hechten. Liever niet zelf aan de slag? Geen enkel probleem, de specialisten van Van Dinther Woninginrichting leggen uw nieuwe PVC vloer graag voor u!

Wat zijn de voordelen van een PVC vloer?

Kiest u voor een PVC vloer? Dan brengt dit een aantal grote voordelen met zich mee. PVC vloeren:

PVC vloeren bij Van Dinther Woninginrichting in Den Bosch

U heeft al een PVC vloer vanaf €34,95 per vierkante meter als u de PVC vloer zelf legt. Het leggen van een PVC vloer is echter een klus die veel precisie vraagt en best wat tijd in beslag kan nemen. Daarom raden wij u aan om de vloer te laten leggen door een specialist. Van Dinther Woninginrichting in Den Bosch neemt dit werk graag voor u uit handen. Onze specialisten leggen uw vloer al vanaf €59,95 per vierkante meter en zorgen voor het beste resultaat! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Showroom

Kom langs in de showroom

Wilt u passend en persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch!

Contactformulier

Een afspraak maken?

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.
I.v.m. vakantie zijn wij helaas gesloten tot 28 augustus