PVC vloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe stijlvolle vloer? Een PVC vloer van Van Dinther Woninginrichting geeft een karakteristieke uitstraling aan uw woning, bedrijfspand of kantoor!

Vorm-VanDinther

PVC vloer leggen inclusief egaliseren Vanaf € 59,95 per m2

PVC vloeren

Dé oplossing voor elk budget

Bij Van Dinther Woninginrichting heeft u een ruime keuze in PVC vloeren. PVC is een enorm populaire oplossing voor elk budget. De vloeren zijn ijzersterk en hebben een uitstekende slijtlaag. Zo gaan de vloeren lang mee en zijn de vloeren onderhoudsvriendelijk. Tevens werkt PVC perfect in combinatie met vloerverwarming! In onze showroom in ’s-Hertogenbosch bent u van harte welkom op afspraak. Wij voorzien u graag van advies op maat.

Vierkant-vorm-VanDinther
PVC vloeren

Karakteristieke vloer

PVC vloeren zijn uiterst populair. Waar vroeger mensen kozen voor karakteristieke houten vloeren, valt de keuze steeds vaker op PVC. Dit ligt aan de kwaliteit van de toplaag van de vloer. Het uiterlijk van de vloer is niet te onderscheiden van hout en beschadigd minder snel. PVC vloeren zijn het beste van twee werelden! Kies dus voor de karakteristieke PVC vloeren van Van Dinther.

U kunt bij ons terecht op afspraak van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Advies Op MAAT

Interieuradvies op maat

Wilt u passend en persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch! We bespreken uw wensen en de best passende oplossing. De koffie staat klaar! 

Wilt u liever dat we bij u langskomen voor vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk! Wanneer we bij u thuis zijn kunnen we ter plekke metingen verrichten en u adviseren.

Contactformulier

Wanneer komt u langs in onze showroom?

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.