PVC vloeren

Op zoek naar een PVC Vloer? Bij Van Dinther Woninginrichting vindt u alles voor een stijlvolle inrichting van uw woning, bedrijfspand of kantoor. 

Vorm-VanDinther
PVC vloeren

Dé oplossing binnen uw budget

Bij Van Dinther Woninginrichting heeft u een ruime keuze in PVC vloeren. PVC is een enorm populaire oplossing voor elk budget. Deze onderhoudsvriendelijke vloeren kunnen goed gecombineerd worden met vloerverwarming. PVC is ijzersterk en heeft een uitstekende slijtlaag. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw huis? In onze showroom in ’s-Hertogenbosch bent u van harte welkom op afspraak. Wij voorzien u graag van advies op maat.

Vierkant-vorm-VanDinther
PVC vloeren

Karakteristieke vloer

Waar vroeger veel mensen kozen voor een karakteristieke houten vloer, valt de keuze tegenwoordig steeds vaker op PVC. PVC vloeren zijn door hun toplaag nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. Zo ervaart u het karakter van een houten vloer in een onderhoudsarme en sterke PVC vloer.

Op MAAT

Interieuradvies op maat

Wilt u passend en persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch! Samen met u vinden onze vakmensen een passende en creatieve oplossing voor al uw vragen op interieurgebied. De koffie staat klaar! 

Wilt u liever dat we bij u langskomen voor vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk! Wanneer we bij u thuis zijn kunnen we ter plekke metingen verrichten en u adviseren.

Contactformulier

Een afspraak maken?

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.