PVC vloeren

Bent u op zoek naar een nieuwe stijlvolle vloer? Een PVC vloer van Van Dinther Woninginrichting geeft een karakteristieke uitstraling aan uw woning, bedrijfspand of kantoor!

Vorm-VanDinther

PVC vloeren vanaf € 34,95 per m2

PVC vloeren

Dé oplossing voor elk budget

Bij Van Dinther Woninginrichting heeft u een ruime keuze in PVC vloeren. PVC is een enorm populaire oplossing voor elk budget. De vloeren zijn ijzersterk en hebben een uitstekende slijtlaag. Zo gaan de vloeren lang mee en zijn de vloeren onderhoudsvriendelijk. Tevens werkt PVC perfect in combinatie met vloerverwarming! In onze showroom in ’s-Hertogenbosch bent u van harte welkom op afspraak. Wij voorzien u graag van advies op maat.

Vierkant-vorm-VanDinther
PVC vloeren

Karakteristieke vloer

PVC vloeren zijn uiterst populair. Waar vroeger mensen kozen voor karakteristieke houten vloeren, valt de keuze steeds vaker op PVC. Dit ligt aan de kwaliteit van de toplaag van de vloer. Het uiterlijk van de vloer is niet te onderscheiden van hout en beschadigd minder snel. PVC vloeren zijn het beste van twee werelden! Kies dus voor de karakteristieke PVC vloeren van Van Dinther.

U kunt bij ons terecht op afspraak van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

PVC vloeren

Voordelen van PVC vloeren

Naast het feit dat PVC vloeren een mooie look geven aan ieder huis, hebben de vloeren ook een aantal praktische voordelen.

PVC vloeren

Andere legpatronen

PVC vloeren kunnen in veel verschillende patronen gelegd worden. Een van de meest bekende legpatronen is de plankenvloer. Dit legpatroon zorgt voor een warme sfeer in huis en het lijkt net op een echte houten vloer. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een PVC vloer in de vorm van tegels. Dit legpatroon kunt u bijvoorbeeld voor uw keuken of badkamer gebruiken. De meest populaire keuze is het visgraatpatroon. Ook bij PVC vloeren is dit patroon eenvoudig te leggen. Zo hoeft u dus niet perse voor een houten vloer te kiezen wanneer u graag een moderne uitstraling wilt

Vierkant-vorm-VanDinther
PVC vloeren

Wij werken met de volgende merken

Als u op zoek bent naar een PVC vloer, dan is het merk Gelasta een goede keuze. Met een uitgebreide collectie die Gelasta met een eigen lijn rechtstreeks uit Azië importeert, is er altijd een vloer die past bij uw wensen.

Balterio is er voor mensen die zoeken naar meer dan alleen een vloer. De PVC vloeren van Balterio voegen waarde toe aan uw woning en zijn een reflectie van uw persoonlijkheid en levensstijl. Zo maakt u uw woning echt uniek.

Parador is een groot merk in de vloeren industrie. De kwalitatief goede PVC vloeren worden geproduceerd in Oostenrijk. Met de functionele opbouw en het unieke kliksysteem kunnen de vloeren van Parador zeer eenvoudig gelegd worden.

Producent Bodiax zorgt ervoor dat de ontwikkeling van hun producten nooit stil staat en daarmee altijd van topkwaliteit is. De vloeren van Bodiax zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, zo voelt uw vloer en woning altijd behaaglijk aan.

Advies Op MAAT

Interieuradvies op maat

Wilt u passend en persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch! We bespreken uw wensen en de best passende oplossing. De koffie staat klaar! 

Wilt u liever dat we bij u langskomen voor vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk! Wanneer we bij u thuis zijn kunnen we ter plekke metingen verrichten en u adviseren.

Contactformulier

Wanneer komt u langs in onze showroom?

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.