Vloeren

Wat voor woonstijl u ook heeft, u vindt altijd een passende vloer bij Van Dinther Woninginrichting.

Vorm-VanDinther
Vloeren

Ruime keuze

Zoekt u een onderhoudsvriendelijke en sterke vloer? Dan is een PVC vloer een goede optie! Om die reden wordt een PVC vloer ook vaak gebruikt in projectstofferingen. Door de sterke slijtlaag kunnen PVC vloeren jarenlang mee zonder dat ze erg beschadigen.

Als u op zoek bent naar een karakteristieke vloer is een houten vloer een geweldige keus. Doordat hout een natuurproduct is heeft het ontzettend veel charme en kan het gecombineerd worden met vrijwel elk interieur. Met het juiste onderhoud heeft u eindeloos plezier van uw houten vloer! Ook voor tapijt, laminaatvloeren, vinylvloeren of marmoleumvloeren kunt u bij ons terecht. Wat uw wens ook is, wij adviseren u graag.

Vierkant-vorm-VanDinther
Vloeren

PVC Vloeren

Bij Van Dinther Woninginrichting heeft u een ruime keuze in PVC vloeren. PVC is een enorm populaire oplossing voor elk budget. Deze onderhoudsvriendelijke vloeren kunnen goed gecombineerd worden met vloerverwarming. PVC is ijzersterk en heeft een uitstekende slijtlaag.

Vierkant-vorm-VanDinther
vloeren

Voor elk budget

Van betaalbaar laminaat of tapijt tot luxe houten vloeren. U vindt bij Van Dinther Woninginrichting altijd een vloer die past binnen uw budget.

Showroom

Kom langs in de showroom

Wilt u passend en persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch!

Contactformulier

Een afspraak maken?

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.
I.v.m. vakantie zijn wij helaas gesloten tot 28 augustus