Woonwinkel Den Bosch

Vorm-VanDinther
woonwinkel den bosch

Is uw interieur toe aan een opfrisbeurt? Bij Van Dinther Woninginrichting in Den Bosch bent u aan het juiste adres! Hier vindt u alles voor een stijlvolle inrichting van uw woning of bedrijfspand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder of maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Alles voor uw woning onder één dak in onze interieurwinkel

Interieurwinkels zijn er veel, niet gek dat u het bos niet meer ziet door de bomen. Onze specialisten voorzien u graag van interieuradvies op maat, waarbij wordt uitgegaan van uw wensen en behoeften. Zo weet u precies waar u aan toe bent en ontdekt u direct de mogelijkheden. Bij Van Dinther Woninginrichting heeft u alles onder één dak.

PVC vloeren

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke en sterke nieuwe vloer? Dan is een PVC vloer een uitstekende keuze! Ons assortiment bestaat uit vloeren van diverse leveranciers, waardoor er opties zijn voor elk budget. Een pvc vloer is al verkrijgbaar vanaf €34,95 per vierkante meter. Wilt u de vloer door onze specialisten laten leggen? Dan betaalt u maar €59,95 per vierkante meter!

Wand- en plafondafwerking

Een mooie afwerking van uw wanden en plafond is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Kiest u bijvoorbeeld voor glad stucwerk met een sierlijst of gaat uw voorkeur uit naar een Spachtelputz afwerking? Onze specialisten werken uw wanden en plafond af naar wens, zodat de ruimte klaar is om uw interieur in te richten.

Raambekleding

Een woning of bedrijfspand is pas compleet met de juiste raambekleding. Van Dinther Woninginrichting geeft u graag advies over houten jaloezieën, DUO rolgordijnen of gordijnen. U vindt in ons assortiment voor ieder wat wils!

Kom langs in onze showroom

Laat u inspireren in onze showroom en informeer naar de mogelijkheden! Onze interieuradviseurs voorzien u van een interieuradvies op maat. Wilt u liever dat we bij u langskomen voor een vrijblijvend advies? Ook dat is mogelijk! Wanneer we bij u thuis zijn kunnen we ter plekke metingen verrichten en u adviseren.

Maak een afspraak bij onze woonwinkel in Den Bosch

Wilt u passend en persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch! Wij werken uitsluitend op afspraak. Vul het contactformulier op onze website in of bel naar 073 – 851 07 85.

Showroom

Kom langs in de showroom

Wilt u passend en persoonlijk advies op maat? U bent van harte welkom in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch!

Contactformulier

Een afspraak maken?

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.
I.v.m. vakantie zijn wij helaas gesloten tot 28 augustus